Gabriel behaalt zilver...!

Gabriël Devos is onze zilveren medaillewinnaar in de JON olympiade of de junior olympiade natuurwetenschappen, waar de kennis rond biologie, chemie, fysica en geografie wordt getest voor leerlingen in de tweede graad.

lees meer

ERASMUS +

Na een vlotte reisdag kwamen de leerlingen van Erasmus+ aan in Portugal.  Ondertussen hebben ze de eerste avond en nacht bij hun gastgezin doorgebracht.  Na de ice-breakers was het tijd om de verschillende scholen te vergelijken.

lees meer

video bijeenkomst Serres Griekenland!

RAM OUDENBURG – VENI VIDI MEMORIA CONDIDI

Binnen de vakken geschiedenis, Nederlands en Latijn kregen onze tweedejaars informatie en bronnen om zich voor te bereiden op de excursie van vrijdag 6 mei. Concreet lazen ze vooraf het verhaal Quintus (geschreven door collega mevr. Hoenraet) dat doorspekt is met alle aspecten van het dagelijkse Romeinse leven en dat de historische termen bevat.

lees verder

excursie Antwerpen

We mochten weer! Op 21 april trokken onze vierdes op hun eerste echte post-corona excursie onder een stralende lentezon met de trein naar Antwerpen. Er werd een goedgevuld programma afgewerkt in het kader van de lessen geschiedenis en godsdienst.

lees verder

Alcoholpreventie

De preventiewerkgroep nodigde de spreker Michael Niclaus uit. Die kwam onze vijfdes vertellen wat de gevolgen zijn van overmatig drankgebruik!

PANNEIA

Wegens omstandigheden worden de opvoeringen van Panneia dit jaar geannuleerd!

Erasmus+

Een delegatie van een viertal leerlingen is in Serres (Griekenland) in het kader van ons Erasmus+ project.
Na een ontvangst op het stadhuis en een eerste werkbezoek bij de provinciegouverneur op de eerste dag,  werd de tweede dag ingevuld met een ware "Olympic Games"...

Lees verder...