activiteit

Mediaraven en Drugstories...

Hier danken we allereerst de dienst Veiligheid & Preventie van De Panne omdat zij deze beide uiteenzettingen sponsorden. Onze leerlingen hoeven er niks voor te betalen en dat is echt een privilege !

Lees verder

We bouwen SAMEN.....

Onder de gedachte "elke leerling is een bouwsteen" en #allemaalsamen trokken we op dinsdag 20 september 's namiddags met zijn allen naar het strand om samen te "bouwen aan een leuk schooljaar".

 

Alcoholpreventie

De preventiewerkgroep nodigde de spreker Michael Niclaus uit. Die kwam onze vijfdes vertellen wat de gevolgen zijn van overmatig drankgebruik!

PANNEIA

Wegens omstandigheden worden de opvoeringen van Panneia dit jaar geannuleerd!

Erasmus+

Een delegatie van een viertal leerlingen is in Serres (Griekenland) in het kader van ons Erasmus+ project.
Na een ontvangst op het stadhuis en een eerste werkbezoek bij de provinciegouverneur op de eerste dag,  werd de tweede dag ingevuld met een ware "Olympic Games"...

Lees verder...

INFOAVOND 2des en 4des

Op dinsdag 8 maart vindt onze infoavond voor tweedes en vierdes plaats op school!

Voor de tweedes starten we om 18u00, de vierdes volgen om 20u00u! Graag tot dan?

Alles behalve een boekentas.....

Vrijdag brachten de leerlingen hun boekentas niet mee naar school.... Ze mochten zich creatief uitleven met een andere vorm van "boekendrager". En of ze erin slaagden...!

Drugstories voor onze vierdes

Dank aan de dienst Veiligheid & Preventie De Panne

Op initiatief van de preventiewerkgroep (I. Vandekeere, A. Degraeve, E. Vereecke, J. Maeren en I. Waeyaert) verwelkomden onze vierdes op 11 mei 2021 een medewerker van Drugstories.

lees verder