Immaculata ontvangt u met veel plezier 

 

  U kan hier een afspraak maken voor

een bezoek of een inschrijving 

 

 

Beste ouder en jongeren

Onze school is een school met een uitgebreide keuze aan studierichtingen. We geven je graag een kijk op ons aanbod en de waarden waar wij voor staan. Begeleiding van onze leerlingen, hen helpen groeien tot zelfstandige jongeren die een goede studie-inzet hebben en met twee voeten in de wereld staan, zijn maar enkele van onze vele aspecten die wij hoog in het vaandel dragen.

Je bent van harte welkom op onze school.

IMMACULATA DE PANNE - SCHOOL OP MENSENMAAT

Kleur op school...!

De leerlingen van het eerste jaar zorgen voor kleur op school. Ze maakten kennis met het vak beeld door de eerste letter van hun naam uit te werken in een sjabloon in karton.

lees verder

Erasmus +

Op 15 en 16 oktober waren de leden van de Erasmus+ werkgroep al vroeg in de veren. Samen tekenden ze 's morgens de vlaggen van de deelnemende landen op de speelplaats.

Economie & IT, we love it!!

Sinds begin september bestuderen de leerlingen van 1A, die Economie & IT hebben gekozen, niet alleen de economische tendensen en arbeidsmarkt, maar worden ze ook opgeleid om extra vaardig te worden in het gebruik van de computer.  Deze maand werkten ze vooral rond verkenner en het vlot gebruiken van Word onder de slogan 'al doende leren'. 
Volgende maand is Excel aan de beurt en het prijsbeleid in winkels ...

Infobrochure Talent-is