Beste ouder en jongeren

Onze school is een school met een uitgebreide keuze aan studierichtingen. We geven je graag een kijk op ons aanbod en de waarden waar wij voor staan. Begeleiding van onze leerlingen, hen helpen groeien tot zelfstandige jongeren die een goede studie-inzet hebben en met twee voeten in de wereld staan, zijn maar enkele van onze vele aspecten die wij hoog in het vaandel dragen.

Je bent van harte welkom op onze school.

IMMACULATA DE PANNE - SCHOOL OP MENSENMAAT

Immaculata steunt Rode Neuzen!

uit de krant...

Het Immaculata-Instituut profileert zich aks Rode Neuzen School. Drie leerkrachten en de leerlingenraad samen hebben hun schouders gezet onder het Rode-Neuzen-project 'Generation Stronger'. Met de opbrengst van dit initiatief willen ze op school een ruimte inrichten waar de schooljongeren de stilte kunnen opzoeken en tot rust komen.

Lees het volledig artikel (FB)

Business-plus ontdekt de soorten verkooppunten

Op 13 november trokken alle leerlingen van Business-plus op onderzoek naar de winkelstraat. Daar kregen ze een zoekopdracht in kleine groepjes waardoor ze de verschillende soorten winkels en hun typische kenmerken aan den lijve konden ondervinden. Nadat ze het nodige speurwerk hadden gedaan, met hier en daar een hint van het winkelpersoneel, werd het onderzoek afgesloten in de klas. Aan de hand van foto's slaagden ze er in een mum van tijd in om de kenmerken die ze zelf hadden gevonden te linken aan de juiste omschrijving! Job well done!