Beste ouder en jongeren

Onze school is een school met een uitgebreide keuze aan studierichtingen. We geven je graag een kijk op ons aanbod en de waarden waar wij voor staan. Begeleiding van onze leerlingen, hen helpen groeien tot zelfstandige jongeren die een goede studie-inzet hebben en met twee voeten in de wereld staan, zijn maar enkele van onze vele aspecten die wij hoog in het vaandel dragen.

Je bent van harte welkom op onze school.

IMMACULATA DE PANNE - SCHOOL OP MENSENMAAT

Drugstories voor de vierdes

"We kregen veel informatie over alcoholgebruik en over illegale drugs. De spreker vertelde zelfs over zijn eigen ervaringen en er was veel interactie, dit zette aan tot nadenken over mijn eigen gedrag."(leerling Immaculata-instituut, De Panne) 

lees verder

Rode Neuzen

"uit de krant"...

DE PANNE - Deze week plant het Immaculata-instituut van De Panne heel wat activiteiten in het kader van de Rode Neuzen-campagne. Bedoeling is minimum 1.000 euro op te halen voor de inrichting van een rustige ruimte en de organisatie van een workshop weerbaarheid.

lees verder.

5-sterrendagen in Westouter

Op donderdag 3/10 en vrijdag 4/10 verbleven onze vijfdes in het Eksternest in Westouter. Naast het nadenken in groepjes rond relaties en relatiebekwaamheid, werd ook op de Rodeberg een touwenparcours, death-ride en aan teambuilding gedaan. 's Avonds stond de dropping op het programma. We eindigden de 5-sterren met een een kwis, afsluitende gesprekjes en een gezamenlijk slotmoment.