Alles over 1A

Onze live-sessie over 1A gemist?
Geen nood, de opname kunt u hieronder rustig herbekijken.

Hebt u nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze school of vraag een individueel video-gesprek aan. We helpen u met plezier verder!

Volgt u liever een digitale rondleiding op onze school? Klik dan op de poster.

       

Individueel videogesprek aanvragen

 

 

Studiekeuzebegeleiding naar een 3e of 5e jaar

 

       

 

update INFODAGEN op school...

Gezien de huidig geldende coronamaatregelen kunnen we onze infodagen zoals gepland niet laten doorgaan. Op basis van de versoepelingen die op 14 april door de regering werden aangekondigd, zullen we allicht in de mogelijkheid zijn onze infodagen later op het trimester te organiseren. We hopen uiteraard dat de evolutie van de pandemie ten goede keert en dat de cijfers in de goede richting blijven gaan tot ze de aanvaardbaarheidsdrempel hebben bereikt.

nieuwe data infodagen (o.v.):

vrijdag 28 mei (18.30u - 21.00u)

zaterdag 29 mei (10.00u - 12.00u)

 

  

Actie Rode Neuzen levert "De Repos" op...

Vorig schooljaar organiseerde onze school een Rode Neuzen Week.  Door jullie massale medewerking leverde dit een aardig bedrag op. Na overleg met de leerlingenraad werd een groot deel hiervan besteed aan de inrichting van "De Repos". 

lees verder.

 

Taaltrofee Nederlands

Alliteratie, contaminatie of assimilatie? In de eerste ronde van Taaltrofee Nederlands worstelden onze leerlingen van het vierde jaar zich door soms moeilijke taalkwesties. Sowieso verdienen ze allemaal applaus.    

Infobrochure Talent-is

BROCHURE
2de en 3de GRAAD

campus Immaculata